Succesvolle magento webshops

Een high-end Magento 2 webshop vanaf €499 per maand

Inclusief support, onderhoud en doorontwikkeling. Onze best-practise Magento 2 oplossing voor webshops die willen groeien. Met LeanOps maak je gebruik van een geoptimaliseerde webshop die startklaar is om orders te verwerken.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Waarom

Zodra de webshop live staat, heb je zelf de controle

Magento 2 is modern en krachtig en de mogelijkheden worden alsmaar groter. Denk aan het implementeren vanen valuta, enorme productaantalwaarmee je meerdere webwinkels vanuit één online omgeving kunt beheren. Benieuwd of het bij jouw bedrijf past? Lees dan snel verder!

Feature

Performance

Magento 2 kan in potentie erg krachtig zijn, maar juist op de momenten dat het gas er vol op moet, is de techniek vaak een belemmering. LeanOps wordt continu geoptimaliseerd voor performance. Laat die orders maar komen!

Feature

Lage onderhoudskosten

LeanOps wordt grotendeels centraal onderhouden en daardoor bespaar jij op onderhoudskosten.

Feature

Stabiel en krachtig

Wij bouwen volgens de Magento coding standaarden.

Feature

Gebruiksvriendelijk design

Het LeanOps One thema is ontworpen om zoveel mogelijk rendement uit de standaard aanwezige Magento functionaliteit te halen.

Feature

SEO-geoptimaliseerd

Een webshop zonder bezoekers, daar heb je niet veel aan. Om te verkopen heb je in de eerste plaats bezoekers naar je website nodig.

Support

Wij zorgen voor de techniek, zodat jij je kan focussen op de groei van je bedrijf.

Ons team staat elk moment van de dag klaar om jouw platform klaar te stomen voor succes - van best practices en workflows tot technische integratieondersteuning, wij staan ​​voor jou klaar. Oók als het gaat om het inrichten van een pagina met de ingebouwde drag-and-drop Page Builder. Zo kun je snel verder zonder zelf uren te zoeken naar een oplossing. We rapporteren altijd eerlijk en transparant, ongeacht de resultaten.

Onderhoud & doorontwikkeling

Altijd innovatief

Ons werk gaat verder dan alleen het bouwen van een webshop. Want hoe goed iets ook is, het kan altijd beter. Samen werken we aan jouw online succes, door te blijven sleutelen aan een steengoede gebruikerservaring.Onze medewerkers houden elkaar scherp op de nieuwste ontwikkelingen, die wij direct kunnen toepassen. Hierdoor blijf jij concurrentie de voor.

Have a question?
Get in touch with us 👋

Fill up the form and our team will get back to you within 24 hours.
Thank you! Your submission has been received!
Error! Please try again.