Onze Missie & Visie

Wij willen Magento 2 voor zoveel mogelijk bedrijven bereikbaar maken.

Op basis van nauwe samenwerking, transparantie, motivatie, innovatie en plezier het beste E-commerce bureau van Nederland worden en blijven, waarbij wij de kwaliteitsnormen voor Magento webshops verhogen.

Gratis adviesgesprek aanvragen

Werkwijze

Zo pakken wij een Magento 2 webshop project aan

Wij doen niet gelijk wat je vraagt, maar we dagen je vraag uit én denken minimaal twee stappen vooruit. Met onze diepgaande kennis op het gebied van Magento bouwen wij webshops die voortkomen uit jarenlange ervaring.

01
Bulb icon
Orientatie

We brengen gezamenlijk de wensen en behoeften voor jouw nieuwe of bestaande webshop in kaart. Vervolgens stemmen we deze efficiënt af op Magento 2-functionaliteit.

02
Settings icon
Design

Het LeanOps One thema wordt als startpunt gebruikt. Hierdoor is de frontend out-of-the-box in een modern jasje vormgegeven, met de focus op gebruikservaring.

03
Web development icon
Implementatie

Een toolbox vol op maat gemaakte oplossingen staat klaar om jouw specifieke vraag in te vullen. Combinaties zijn hierin mogelijk.

04
Support icon
Review

We kijken samen met jou of de opgeleverde webshop de juiste functionaliteiten heeft. Tegelijkertijd wordt grondig getest of de shop geen fouten meer bevat.

05
Doorontwikkeling

De webshop wordt continu doorontwikkeld, met doorlopende updates en optimalisaties. Gebouwd om online te groeien, tegen een vaste maandelijkse prijs.

06
Headset icon
Support

Niet alleen als er problemen zijn. Samen werken we aan jouw online succes, door te blijven sleutelen aan een steengoede gebruikerservaring.

Magento 2 webshop

Wij gebruiken Magento, een E-commerce platform voor zowel B2C als B2B-klanten.

LeanOps heeft een toolbox met op maat gemaakte oplossingen klaar staan om jouw specifieke vraag in te vullen. De manier waarop wij jouw vraagstuk aanvliegen kun je vergelijken met een Zwitsers zakmes. Iedere webshop heeft zijn eigen aanpak nodig. Voor het ene e-commerce vraagstuk is de schroevendraaier nodig, voor de andere de kurkentrekker. Doordat al deze tools zich in het LeanOps platform bevinden kunnen wij deze gemakkelijk combineren om zo een schaalbaar verkoopplatform voor jou te kunnen ontwikkelen tegen een vaste maandelijkse prijs.

Man coding on laptop

API-koppelingen

Tijd is kostbaar.

Stel, je gebruikt bestaande bedrijfssoftware, zoals een WMS of een webshop. De webshop wordt uiteraard in de beste E-commerce software gebouwd, Magento 2. Natuurlijk wil je dat deze twee systemen met elkaar laten communiceren. Als je klanten wat bestellen op jouw webshop, wil je dat dit automatisch in je WMS komt te staan. Dit scheelt jou namelijk tijd, want je hoeft niet alles handmatig over te zetten. De communicatie tussen deze twee systemen gebeurt door middel van API’s. Aan je WMS zit een API en aan je webshop zit een API. Tussen deze twee systemen ga je dan een API koppeling maken.

Kom in contact met ons

Vul het formulier in en ons team neemt binnen 24 uur contact met je op.
Thank you! Your submission has been received!
Error! Please try again.